are you gonna finish strong?

entahlah mulai dari tadi pagi serasa diri ini bukanlah aku lagi(*halah!!), serasa ada bagian yang hilang, tidak bersemangat sedikit pun untuk persiapan uas IB dan SBD😦
poor me..
di saaat sedang mencari inspirasi untuk sesuatu hal, dan seharusnya ada semangat setidaknya untuk memulai (*yg paling susah tuh memulai sebenarnyaa).. tp yg kerasa hanyalah sifat malas yg tidak baik, badan pegel2, tak niat menyentuh slide/sliding dan ngelirik2 soal2 yg ada..sampai2 waktu ini terasa terbuang tidak berguna sbagaimana sharusnyaa…

tp thx to irma, yg buat link di statusnya video keren, tertohok saia.. ada di sini

Kisah seorang nick vujidic yg kurang sempurna tiada tangan dan kaki, tp terliat semangat hidup yg terkdang malah tidak dimiliki orang yg sempurna, memberi pelajaran penting di hadapan murid2 skolah dan juga saia yg menonton..

nick.vujicic.now

awal2 dengan aksi menghibur, hingga menjatuhkan dirinyaa,..

mengutip apa yg dibilang nick (*moga bhs inggris gw gak ngacoo :p, cmiiw)

“………..but i tell you sometimes in life when you fall down, and you fell there not enough strength to  get back up,do you think you have hope?? coz i’m tell you, i’m down here face down and i have no arms and legs, it’s impossible for me to get back up?? but it’s not.

you see.. i’m trying 100 times to wake up , if i fail and i give up, do you think that i’m gonna give up??

NO!! but if i fail, i try again, again and again, and i just want you to know this is not the end..
it matters how you gonna finish..
are you gonna finish strong??

and you’ll find the strength to get back up..”

like this… (lalu nick pun kembali berdiri..)

Huaaaaa,, touching.. recommended buat di tonton..

terkadang, rasanya tak sanggup menyelesaikan suatu hal, tp yg masalah bukan ketidaksanggupan itu sendiri.. tp sperti kata nick ” it matters how you gonna finish.. are you gonna finish strong??”

i’m gonna finish strong😀

11 thoughts on “are you gonna finish strong?

  1. Aku dikasih tokemix jam 3 pagi mel, waktu lagi sebal-sebalnya ngerjain Open ERP, hehe, langsung semangat, Open ERP sama sekali ga ada apa-apanya dibanding yang dia tanggung🙂

  2. yang bener itu

    “but i tell you… there are some times in life, when you fall and you feel like you don’t have the strength to get back up… do you think you have hope??? Because i tell you… i’m down here… face… down… and i have no arms, no legs… it should be impossible for me to get back up… but it’s not!!! You see, i would try 100 times to get up and if i fail 100 times… if i fail, and i give up… do you think that i’m ever gonna get up??? NO!!! But if i fail… i try again and again and again… but i just want you to know that it’s not the end… it matters how you’re gonna finish… Are you gonna finish strong??? And you’ll find that strength to get back up… like this” and then he get up…

    hehe geje ya g malem2 gini ngebenerin kutipan orang…

    the thing is… right now… i don’t feel like i don’t have the strength to get back up… more like lonely… like my friends are leaving me behind… like i need to talk to someone and nobody’s even there just to ask “what happened???”

    • thx for ur correction .. huehee😉

      we are not leaving you behind..
      feel so sorry for that mistake😦
      really from the deep of my heart..

      hope get well soon,,
      and stop thinking of such meaningless thought..

      kami hanyalah manusia yg tak luput dari kesalahan..
      never feel and think that you are alone, fren..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s